USM Enköping

I helgen har 47 tappra pingvinare varit i Enköping på USM. Vi hade lag i U11 och U17 klasserna samt en U15 spelare som spelade med Göteborg. För U11 blev det lite otur i lottningen och man hamnade i den minsta gruppen om 3 lag där det visade sig att de andra 2 lagen var de som tog guld och silver. Men laget hämtade sig stark på andra dagen och vann bägge sina matcher och slutade 5:a av sju lag. U17 gjorde en stark turnering och slutade med ett silver runt halsen. De vann sin grupp första dagen och klarade sin semifinal med bravur men tyvärr blev finalen mot Exiles för tuff. Vår U15 spelare Erik Mårtensson var med och tog hem ett guld för sitt lag. Lite trångt att sova och lite lite mat, men det är fantastiskt att åka med alla pingvinare som löser allt och bara ser möjligheter. Vi skall försöka lägga upp lite bilder som togs av ledare och föräldrar. Tack alla föräldrar, ledare och inte minst spelare för en kanonfin rugbyhelg.

/Daniel

Publicerad i Okategoriserade