Rugbynytt

Hej alla,

Nu börjar snart rugbysäsongen igen så här kommer lite uppdateringar:

14 augusti: PRC-Spartacus kl.15.00 (herrar)

Helgen den 21-22 augusti är det sedan dags för den roliga ungdomsturneringen ”Trelleborgs Rugby Festival” med lag från Tyskland, England, Danmark, Norge och Sverige. Vi kommer att spela rugby hela dagarna och på lördagkvällen är det vikinglekar, vikingrugby och grillning osv. Turneringen spelas på både Pilevallen och Östervångsstadion. U11 och U13 spelar på Pilevallen tillsammans med hälften av U17 samt damerna och herrarna och U15 och andra halvan av U17 spelar på Östervångssstadion.

På dagtid på lördag och söndag är ni som är spelare, medlemmar eller allmänt rugbyintresserade SUPERVIKTIGA för att vi överhuvudtaget ska kunna genomföra turneringen för våra unga spelare. Vi behöver verkligen alla andras hjälp med grill, försäljning, matservering osv. under lördagen och söndagen.

Lena Meitmann håller på med schemat för servering. grill osv så ring henne gärna på 0731-800 789 och anmäl att ni kan hjälpa till ett par timmar.

Damerna möter Göteborg kl.13 och herrarna möter Hammarby kl.15 på Pilevallen.

28-29 augusti är det Palmfestivalen och återigen behöver vi hjälp av alla eftersom Pingvin är med i Palmfestivalorganisationen. Anmäl er till mig på 0768-518316.

Våra damspelare Sara Åkerman och Anna Larsson (samt Lina Norman och Karin Hedlund som också spelar i Pingvin/Malmö) blev uttagna till den slutgiltiga VM-truppen som åker till London den 20/8-5/9 för att representera Sverige i Damrugby VM.
Grattis och Lycka till !

4 september: PRC-Stockholm Exiles kl.15 (herrar)

11 september: PRC – Enköping kl.13 (damer) och PRC-Göteborg kl.15 (herrar)

18 september: PRC- Exiles kl.13 (damer)

Rugbyhälsningar,

Britt

Publicerad i Damer, Herrar, Trelleborgs Rugby Festival, Ungdom