Äkta Pingvinhjärta !!!!

Äntligen visade herrlaget upp vad de kan och vill när de kommer på planen som ett lag ! 0-23 mot Göteborg RF igår och äntligen ställde ALLA killar upp för sin klubb och spelade med äkta Pingvinhjärta. Redan före start lär stämningen ha varit fantasisk och när matchen väl startade stöttade och peppade man varandra både på planen och från sidolinjen vilket gjorde att hela laget lyfte sig och helt plötsligt fungerade allt.
Jag är uppe i Göteborg på ungdomsturneringen Viking Cup och såg inte matchen själv, men att få höra och se de glada U-17 spelarna som kom tillbaka efter matchen samt höra de gamla rävarna Micke Eriksson och Thomas Petersson att de inte sett Pingvin spela så bra på många år var härligt att höra. Tack till alla herrspelare som tog sig samman och tog fram äkta lagkänsla och vilja och som visade speciellt de unga spelarna vad det kan innebära att vara med i ett lag där ”en för alla – alla för en” gäller och därmed spela riktigt bra och rolig rugby.
GRATTIS !!!

VIKING CUP
Grattis till Pingvins U11-lag som kom hem med en pokal efter att ha kommit 3:a i Viking Cup. Bra kämpat killar !
U13 tjejerna och killarna blev 6:a i sin grupp medan U17 killarna lyckades komma 4:a.
Helgen blev lyckad och jag tror att alla hade riktigt skoj. Tack till alla medföljande föräldar, det är roligt när vi blir så här många som åker iväg !
/Britt

Publicerad i Okategoriserade