På gång

På lördag åker vårt herrlag upp till Stockholm för att möta Hammarby RK medan damerna spelar mot Trojan (från Norrköping)på Lindängen i Malmö. Båda matcherna är viktiga och speciellt herrarna behöver en vinst. Damerna spelade bra när de mötte Trojan på bortaplan, men denna gången vill vi helst komma av planen som segrare.
U11 och U13 åker på sin första Beachrugbyturnering på söndag då Helsingborg RK Gripen arrangerar en liten mini beachturnering på stranden.
På torsdag den 27/5 spelar vårt utvecklingslag (B-lag) match mot Lugi kl.19 i Lund.
Planera redan nu in lördagen den 12 juni då det kommer att spelas 7-manna-rugby på Pilevallen för både damer och herrar. 7-manna är ju en blivande OS-gren så den varianten av rugby kommer att växa de närmaste åren. Snabbt spel, korta matcher, musik i pausen, grillen igång. Kan det bli bättre ? /Britt

Publicerad i Okategoriserade