Hammarby-Pingvin RC

08:14 åkte vi tåg mot stockholm för att möta Hammarby. Vi hade en trupp med 18 spelare inklusive en axelskadad och en tumskadad på bänken. Hammarby hade flyttat matchen från årstafältet till Täby och det ställde till det lite transportmässigt från centralen, Ingen visste exakt vart vi skulle eller hur vi skulle ta oss dit, men det gick bra till slut.
När vi kom fram hade vi en bra stämmning i truppen och vi var taggade till tusen.

Hammarby chock öppnade med att göra ett försök nästan direkt och 7-0 var ett faktum. Efter det så var det lite jämnare, försvaret fungerade mycket bättre, ställklungorna gick inte bakåt och vi hade helt plötligt bra anfalls plattor både i öppna speet och i de fasta situationerna. Dock så hade vi problem att verkligen hota Hammarby, och ett försök var ganska långt borta. I halvlek stod det fortfarande 7-0 och vi var jäkligt stolta över oss själva, detta var nog inte någon som hade förväntat detta. Andra halvlek kan man kort säga att hela laget kollappsade. det som vi hade i första halvlek var borta och vår fitness samt saknaden av fler avbytare tog ut sin rätt. dock var det några som fortfarande glänste försvars mässigt. Hammarby gjorde 5 friska byten i halvlek och krossade oss med 49-0 i andra halvlek.
Detta visar att vi inte är i närheten av de bättre lagen och det visar att vi mäste jobba mer på träningarna och framför allt träna tillsammans.
Vi kan bättre än så här….

NIKLAS ERIKSSON

Publicerad i Okategoriserade