Öresundsturneringen 3:e omgången

U-15 Laget
Vårt U15-lag spelade i dag den 3:e omgången av Öresundsturneringen i Frederiksberg i Köpenhamn. Laget gjorde en klart godkänd insats, med tanke på att man spelade på en mycket stor plan, vilket inte passar vårt lag speciellt bra. Men trots detta blev det en seger och en förlust.

Resultaten:

Pingvin – Wexiö/Lugi 26 – 7
Poängen: Hampus Jönsson 6, Simon Jarlsborg 5, André Eriksson 5, Jonathan Svensson 5 och Joel Ödin 5.

Pingvin – RK Speed 7 – 35
Poängen: André Eriksson 5 och Hampus Jönsson 2

RK Speed – Wexiö/Lugi 12 – 14

// Kjellis

U11
U11-laget spelade tre matcher, en vinst (30-0 mot Speed) och två förluster (mot Frederiksberg och Wexiö). 1 av 3 var dock ett fall framåt och hela laget kämpade tappert även mot de svårare motståndarna.
/Britt

Publicerad i Okategoriserade