Ungdom

ÅRETS(?) MATCH PÅ PILEVALLEN

Idag spelades den numera traditionsenliga och prestigefyllda matchen mellan U17/U15 och Tränare/Pappor. Gubbarna hade till dagens match fått ihop hela 19 spelare, varav de tre flerfaldiga svenska mästarna, Mark Stacey, Roger Brobeck och Per Sjöbeck.

Matchen var siffermässigt jämn de första 15 minuterna, men ju längre matchen led desto mer fick ungdomarnas större snabbhet betydelse. De kunde lite då och då springa igenom i snabba anfall på kedjan. Gubbarna hade sin bästa period direkt efter sidbytet, då man gjorde två försök genom att utnyttja sin större tyngd med drivande mauls. Ungdomarna kom dock igen och dominerade resten av matchen.

När domaren, Finn Hultmans pipa ljöd för full tid efter 60 minuters spel, så stod det 48 – 20 på resultattavlan till U17/U15.

Poängen för U17/U15 gjordes av: Alfred Meitmann 15, Chris Haslam 10, Hampus Jönsson 8, Jonathan Kvist 5, Erik Sjöbeck 5 och Denny Nilsson 5.

Gubbarnas poäng gjordes av: Johannes Törnklev 5, Per Sjöbeck 5, Roger Brobeck 5 och Mark Stacey 5.

Det var tredje året i rad som ungdomarna vann och förhoppningsvis kan traditionen med denna match fortsätta även 2010.

//Kjellis (med en mycket öm kropp)

Publicerad i Okategoriserade