LördagsresultatMalmö/Pingvins damer vann över Göteborg med 14-3. Bilder ovan och matchrapport nedan.
Röda laget vann över det blå med 55-30 när Pingvins U11 spelade en uppvisningsmatch i pausen mellan dam och herrmatchen. Bild ovan.
Pingvins herrar leder i skrivande stund med 19-7 över Göteborgs herrar.
Uppdatering halvlek 25-21. Slutresultat 35-26 !
Bra dag för Trelleborg !
🙂
/Britt

Dammatchrapport:
Förutsättningarna inför dagens match: +32 grader, ingen vind ! Lite extra vattenpauser ingick förstås, men båda lagen klarade värmen förvånansvärt bra.
De första 20 minuterna var spelet helt och hållet på Pingvin/Malmös (PMS)sida. Göteborg pressade, men våra töser gav aldrig upp. Alla tacklade hela tiden och GRF kom aldrig riktigt nära. Efter 25 min hade PMS arbetat sig upp i fältet och efter bra klungarbete kom bollen ut till kedjan där Minna och Lina N planerade en sax, men precis i rätt ögonblick öppnade en lucka sig som Minna inte var sen att utnyttja.
5-0 och där Minna även satte den efterföljande målsparken till 7-0. GRF försökte kicka sig till lite position men med Karin och Becky där bak hade de inte mycket för det. Säkra fångningar av bollar,kanonbra tacklingar och supersnabba löpningar gör Karin farlig så fort hon får bollen. Klungan funkade bra både i klungor och inkast och tacklingar. I halvlek ville Rhod och Dave att laget skulle rensa lite bättre i ruck innan de koncentrerade sig på bollen och i andra halvlek fungerade även rucks bättre. 10 minuter in i andra halvlek gav PMS bort lite onödiga straffar och GRF kunde reducera till 7-3. Närmare än så kom man dock inte utan istället kunde PMS efter bra spel och kämpatakter där bla. Mia, Carro och Lina O tog laget framåt genom ”pick and go” så att vi kom innanför GRFs 22 meters och till slut kunde utöka ledningen genom ett snyggt försök av Emma W, och när Minna satt målsparken också stod det 14-3 vilket även blev slutresultatet. Kanonbra jobbat av HELA laget – en sån här match kan bara vinnas om ALLA jobbar HELA tiden och det gjorde ni !!! Grattis !!

Publicerad i Okategoriserade