Viking Cup – Göteborg

Pingvins U11-lag, 2 U-13 spelare samt 4 U-17 spelare har i helgen varit i Göteborg och
spelat ungdomsturneringen Viking Cup.
Helgen blev lyckad och alla våra spelare, föräldrar och ledare var jättenöjda med arrangemanget av Spartacus RFC. Höjdpunkten för barnen var såklart Lisebergsbesöket på lördag kvällen, men under både lördagen och söndagen spelades massor med roliga rugbymatcher.
U11 mötte Vänersborg, Frölunda och Wexiö, där Wexiö vann gruppen överlägset.
Jamie, Hampus, Felix, Nellie, Nora, Tim, Sigge och Magne fick hjälp av Sigmund och Malcolm från Erikslunds RK. (Tack till er) Laget spelade stundtals riktigt bra rugby och våra nya spelare höjde sig flera snäpp och det syns att hela laget börjar förstå sig på själva rugbyspelet nu.
Josse och Linn spelade med Frölundas U-13 lag där de gjorde kanoninsatser i klungan. Frölunda vann alla matcher under lördagen, men förlorade finalen mot Trojan. Silvermedaljen kändes nog ändå jättebra runt tjejernas hals.
Sigge spelade både med Pingvins U-11 lag och med Wexiös U-9 lag där de besegrade Frölunda i 2 matcher och Sigge fick Trelleborgs enda guldmedalj med sig hem.
U-17 spelarna Simon, Alfred, Chris och GP spelade med Wexiö/Kalmar/Ronneby. Första matchen mot ”Piraterna”, ett annat mixlag, blev spännande med ett 17-17 resultat, men Exiles och SVF blev därefter lite för svåra.
Tack alla inblandade för en jätterolig helg.
🙂
/Britt, Love, Daniel

Publicerad i Okategoriserade