Kjellis matchrapport från Öresundsturneringen.

U15-laget seriesegrare i Öresundsserien

Vårt duktiga U15-lag avslutade årets 4:e sammandragning i Öresundsserien, som spelades i Malmö den 12oktober, precis som man gjort på de tidigare under året. Det blev idel segrar trots att en hel del spelare saknades p.g.a. sjukdom och andra åtagande. Malmö besegrades med 80 – 0 och Speed 2 med 35 – 0.

U15-laget blev överlägsna seriesegrare. Pågarna vann alla 10 matcherna ganska lätt. Tvåan RK Speed 1, var hela sex poäng efter. Spelarna i det seriesegrande laget är:
Max Hultman. Jens Hultman, Alex Jönsson, Simon Johansson, Erik Mårtensson, Eddie Ahlström :PersonName, Wictor Arnoldsson, André Eriksson :PersonName, Simon Jarlsborg , Jonathan Svensson, Alfred Meitmann, Christopher Haslam, Seth Hedenstam, Joel Ödin, Eric Svensson, Christopher Grant.

Slutställning Öresundsserien U15 2008-10-12
Pingvin RC 20 poäng
RK Speed 1 14 poäng
Lugi RK 10 poäng
RK Speed 2 7 poäng
Wexiö RK 5 poäng
Malmö RC 2 poäng.